Kiemelt ajánlatok

Kőtenger Panzió

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Hanga Vendégház

Garzó Tanya Vendégház

Balogh-Szatmári Kúria

Elisabeth apartman

Legénd Üdülőfalu

Spirit Apartman

Szalóki Üdülőház

Bónom-zugi nyaraló

Életfa vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Két Jóbarát Apartmanház

Fekete Macska Panzió

Platán Panzió

Margaréta Apartman Ház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Csali Vendégház Tisza-tó

Kilátó Vendégház és Étterem

Heves megye, Mátraszentimre, Galyatető, Kodály Zoltán sétány 17.

Harmonikus pihenés, családias vendéglátás, finom ételek a család minden tagjának. Kikapcsolódás a Mátrában.

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Szentiványi Norbert
Telefon: 06/37/376-003
Mobil: 06-30-436-27-81
E-mail cím: galya68@freemail.hu
Weboldal: www.galyakilatovendeghaz.gportal.hu

Szálláshely bemutatása:

OTP, MKB és K&H Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely. A szobák saját fürdőszobával rendelkeznek. 72 csatorna vételére alkalmas műholdas televízió a szobákban. Ingyenes parkolási lehetőség a vendégház előtt. Közelben Magyarország legmagasabban fekvő hóágyúzott sípályája. A mátrai levegő kiváló asztmás és allergiás betegeknek. Kihagyhatatlan ízvilág. Szarvaspörkölt sztrapacskával a vendégházunk specialitása. Ezért érdemes betérni hozzánk. Szánkózási lehetőség közvetlenül a vendégház feletti domboldalon.

Ha szép, békés vidéket keresünk, ahol eltölthetünk pár napot, jobbat nem is találhatnánk Galyatetőnél. A Kilátó Vendégház és Étterem Mátraszentimre-Galyatetőn 957 m magasságban, 5 túraútvonal kiindulópontjában található, a kilátóhoz vezető út szomszédságában. A környék csendes, biztonságos, erdő veszi körül az épületet. A Mátra nemcsak télen egyedülálló a síparadicsom miatt, hanem egész évben az egyik legnépszerűbb kirándulóhely kristálytiszta levegőjével és látnivalóival.

Vendégházunkban 24 fő elhelyezésére van lehetőség, 6 vendégszobában. A szobákban 1db francia ágy és 1db emeletes ágy található. A szobák 72 csatorna vételére alkalmas műholdas televízióval felszereltek. A társalgóban közösségi hűtő áll a kedves vendégek rendelkezésére. Bababarát eszközöket is tudunk biztosítani.

Étkezés helyben a vendégház saját éttermében, házias (magyaros és szlovák) ételekkel és ízekkel. Előzetes egyeztetés alapján egyedi kívánságokat is teljesítünk (diétás, vegetáriánus étkezés, úti csomag). Kandallós étterem, nagy terasz a hosszú túrák után semmi sem eshet jobban, mint betérni ide egy kupica pálinkára, vagy egy adag szalonnás sztrapacskára. Egész évben folyamatos nyitva tartás, ingyenes parkolási lehetőség személyautók és buszok részére. Ingyenes prospektus a környék nevezetességeiről, ingyenes wifi használat a vendégház éttermében.

Szabadidős lehetőségek nyáron: bográcsozás, szalonnasütés, tábortűz, csoportjátékok, foci, tollas, túrázás stb. Télen szánkózás, síelés. Kiválóan alkalmas osztálykirándulások, osztálytalálkozók, erdei iskolák, túrázók, csapatépítő tréningek és családi programok szervezésére.

Juss el te is a csúcsra a Kilátó vendégház ajánlatával!
Éttermünkben Mátra vidéki és Felső magyarországi Bio kézműves borok kaphatóak.
PIZZA (helyben sütött tésztából) RENDELÉSI lehetőség.

Árak, feltételek:

- Ellátás nélkül: 5 000 Ft/fő/éjszaka
- Reggelivel: 5 700 Ft/fő/éjszaka
- Félpanzió: 7 000 Ft/fő/éjszaka
- Teljes ellátással: 8 000 Ft/fő/éjszaka

Gyermekkedvezmények:
- 0-2 éves kor között a Szállás és az étkezés ingyenes
- 2-6 év között a szállás és az étkezés 50% kedvezmény
- 6-14 év között 25% kedvezmény
- 14-18 év között 10% kedvezmény

Csoportoknál (20 fő fölött) kedvezményt biztosítunk.

Környék, programlehetőségek:

Római katolikus templom Péter-hegyese Kiláó, Piszkéstetői csillagvizsgáló, Károlyi kastély (Parádsasvár), Csevice forás (Parádsasvár), Üvegfúvó manufaktúra (Parádasvár), Kocsimúzeum (Parádfürdő), Mátravasút, szlovák tájház, Sárhegyi tanösvény (Mátrafüred), Magyarok Nagyasszonya Ferences kápolna (Mátraháza), Naphimnusz Park (Mátraháza), Oxygen Adrenalin Park (Sástó), Palóc babák és palóc néprajzi múzeum (Mátrafüred), Kozmáry-Kilátó (Mátrafüred), Orczy kastély (Gyöngyös), Mátra múzeum (Gyöngyös), Gyöngyösi állatkert, Mátraaljai borok háza (Gyöngyös)


   


Vissza a kereséshez »